EVENT OG ARRANGEMENT

EVENT OG ARRANGEMENT

Dine In bidrar med nøyaktig planlegging og profesjonell gjennomføring av arrangementer og events – gjerne i samarbeid med kunder og andre leverandører.

Prosjektledelse

I planleggingsfasen ønsker mange å vurdere alternativer til hva slags retter som skal serveres under arrangementet. Dette er en kreativ prosess der vi gjerne deltar – før vi nøye setter sammen en meny som faller i smak og som passer temaet for arrangementet.

Prøvesmaking

Mange ønsker en prøvesmaking av rettene, før det endelig besluttes hvilken meny som skal serveres. Dette gjennomfører vi mer enn gjerne i våre lokaler på Telenor Arena.

Kokker og servitører

Om du ønsker kokker og/eller servitører til ditt arrangement, vil vi selvfølgelig bistå med dette. Vi hjelper deg med å avdekke behovet for hvor mange servitører du trenger for å gjennomføre et vellykket selskap. Våre ansatte er serviceinnstilte og dyktige.

Utstyr

Dine In kan levere utstyr til arrangementet ditt. Trenger du dekketøy (duker, tallerkener, glass, kopper, etc.) er dette noe du kan bestille hos oss. Vi hjelper deg også med god planlegging i forkant – slik at du ikke vil mangle noe under selve arrangementet.