Drift av andre arenaer

Drift av andre arenaer

Dine In drifter leveranse av mat og drikke på Telenor Arena. Vi kan også drifte kantine, kiosk og arenaer – eller servere dine ansatte for kortere perioder.

Drift av Telenor Arena – leveranse av mat og drikke

Vi har siden 2012 hatt ansvaret for alt som omhandler servering av mat og drikke på Telenor Arena. Dette innebærer alt fra drifting av kioskringen på arenaen, servering  av mat og drikke i losjene under arrangement, møtemat i våre lokaler, kantinedrift, bankettmenyer under store events, messemat, samt drikkeservering i barer under konserter.

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sports- og familieaktiviteter. På det meste har vi servert tre retter til 8500 personer. Telenor Arena

 

Drift av din arena?

Dine In kan tilby å drifte ulike type arenaer. Med bred erfaring fra vårt samarbeid med Telenor Arena siden 2012, kan vi med stor trygghet tilby både god mat og god service. Vi kan drifte din kantine eller kiosk, servere skreddersydde menyer til større arrangementer, samt gjennomføre kortere kontrakter som f.eks. servering til produksjonsansatte over begrensede perioder. Om du har en multifunksjonsarena, et kulturhus eller en kantine som du ønsker hjelp til å drifte, så oppfordrer vi til å ta kontakt med oss.
Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring av din arena, og tar en like uforpliktende prat. Det åpner for nye, kloke ideer og tanker – og gir grunnlag for god planlegging.