kitchen

Eksempel på meny fra Dinein

3-retters meny

Forrett
Carpaccio på norsk kveite, med pepperrot dressing, dansk karse, beter, og rugbrøds krutonger

Varmrett
Helstekt ytrefilet av norskt storfe, med ovnsbakte rotgrønnsaker og fyldig rødvinssaus

Dessert
Sjokolade delicè med friske bær og syrlig coulis
 

3-retters meny (Nobel)

Forrett
Langtidsbakt norsk ørret med aji amarillo, grapefrukt, marinert cherrytomater, tomat, røkt majones, med ramsløk og svensk Kalix Löjrom

Varmrett
Norsk dåhjort stekt med enebær, pomme fondant, glasert persillerot, samt rødkål kokt med tyttebær og kanel. Serveres med syrlig savoykål og rødvins glasur

Dessert
Mørk sjokoladebakels, med salt karamellis, frostet pistasjnøtter, espresso anglais, og sprø bringebær

 

Nordisk minglemiddag

Ristet cherrytomater med bakt kraftkar
Kamskjell med mild blomkålpuré og syltet rogn fra norsk ørret
 
Gravet norsk ørret med røkt majones og ristet kavring
Røkt andebryst fra Holte gård med rå rørte tyttebær og brunt nøttesmør
 
Enebærsstekt norsk dåhjort med rødkål, tyttebær og pomme fondant
 
Sjokolademousse med friske bringebær serveres i en sjokoladeskål.
 
Info
Den her menyen serveres gjennom att all mat legges i små skåler/fat.
Alternativt kan man få de to første rettene på en velkomsttallerken, og så serveres de andra rettene ved minglebordet.