CATERING

Mathias Jonassen – kjøkkensjef

Helt siden jeg var liten har kokkeyrket fasinert meg - tempo, mennesker, kreativitet og muligheten til daglig å utfordre meg selv. Kokkeutdannelsen tok jeg på Ester Mosessons Gymnasium i Gøteborg. Etter studiene jobbet jeg en periode på Palace, før jeg flyttet til Norge i 2000. Her har jeg blant annet jobbet som kjøkken- og restaurantsjef på Ostøen Country Club, og servitør og sommelier på Alex sushi, før jeg var med å starte Jonoe sushi og St Raw i Oslo og Fredrikstad. Jeg henter inspirasjon til menyer gjennom reiser og mennesker jeg møter på veien. Mitt mål som kjøkkensjef i Dine in er å servere nyskapende og vellaget mat til enhver anledning.

Vi er eksperter på catering for små og store arrangementer ­– med inntil 10.000 personer.

Vi tilpasser meny til ditt arrangement

Vi kan levere mat og drikke til små og store arrangementer. Vi leverer alt – fra tapasmenyer og møtemat, til egne bankettmenyer som kan tilpasses ditt arrangement. Vi er en kreativ og løsningsorientert gjeng som brenner for å bygge opp et matkonsept, der du som kunde alltid kan være trygg på at du blir fornøyd. Vi er eksperter på store arrangementer ­– med inntil 10.000 personer – og tar oss god tid til en prat for å forsikre oss om at leveransen blir som forventet. Vi leverer primært i Oslo og Akershus.

Eksempel på menyer

Under finner du to eksempler på hva vi kan servere. Kontakt oss dersom du har egne ideer og ønsker – eller har lyst på kreative innspill til menyvalg. Vi svarer på alle henvendelser, og gir deg et hyggelig tilbud.
 
Se eksempler på våre menyer her

 

KONTAKT OSS

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale

Epost
Telefon
Melding

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Noen av våre samarbeidspartnere
Vår nettside bruker informasjonskapsler. dinein.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her

KONTAKT OSS

Kontakt oss bestilling@dinein.no eller la oss kontakte deg

Epost
Telefon
Melding

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Noen av våre samarbeidspartnere
Vår nettside bruker informasjonskapsler. dinein.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her