CATERING

Daniel Johansson, 32 år fra Gøteborg - Kjøkkensjef

Så lenge jeg kan huske har jeg likt å lage mat, og visste tidlig at det var kokk jeg ville bli. Det hele begynte på kjøkkenet til mormor. Hun inspirerte meg til å ville eksperimentere med mat. Jeg liker å jobbe med mennesker og har fått muligheten til dette i så mange som åtte land. Jeg har blant annet erfaring fra Aquavit i New York og som kjøkkensjef på AVEQIA i London. For meg er mat noe helt fantastisk. Jeg er brennende engasjert i yrket mitt, som er et levende og utviklende håndverk. Dette er noe jeg ønsker å få frem i alt vi serverer her i Dine In.

Vi lever for mat og service!

Vi er eksperter på catering for små og store arrangementer ­– med inntil 10.000 personer.

Vi tilpasser meny til ditt arrangement

Vi kan levere mat og drikke til små og store arrangementer. Vi leverer alt – fra tapasmenyer og møtemat, til egne bankettmenyer som kan tilpasses ditt arrangement. Vi er en kreativ og løsningsorientert gjeng som brenner for å bygge opp et matkonsept, der du som kunde alltid kan være trygg på at du blir fornøyd. Vi er eksperter på store arrangementer ­– med inntil 10.000 personer – og tar oss god tid til en prat for å forsikre oss om at leveransen blir som forventet. Vi leverer primært i Oslo og Akershus.

Eksempel på menyer

Under finner du to eksempler på hva vi kan servere. Kontakt oss dersom du har egne ideer og ønsker – eller har lyst på kreative innspill til menyvalg. Vi svarer på alle henvendelser, og gir deg et hyggelig tilbud.
 
Se eksempler på våre menyer her

 

KONTAKT OSS

kamilla-kilmork-dinein

Ring oss +47 408 66 226

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale

Kamilla Kilmork, Salgs- og markedsansvarlig
Epost*
Telefon
Melding
Noen av våre samarbeidspartnere
telenor-arena-logo
zone-logo
logo-isa
logo-ringnes
vingruppen
gilde-logo

KONTAKT OSS

Ring oss +47 408 66 226 eller la oss kontakte deg

Epost*
Telefon*
Melding*
Noen av våre samarbeidspartnere
telenor-arena-logo
zone-logo
logo-isa
logo-ringnes
arcus
gilde-logo