CATERING

Mathias Jonassen – kjøkkensjef

Helt siden jeg var liten har kokkeyrket fasinert meg - tempo, mennesker, kreativitet og muligheten til daglig å utfordre meg selv. Kokkeutdannelsen tok jeg på Ester Mosessons Gymnasium i Gøteborg. Etter studiene jobbet jeg en periode på Palace, før jeg flyttet til Norge i 2000. Her har jeg blant annet jobbet som kjøkken- og restaurantsjef på Ostøen Country Club, og servitør og sommelier på Alex sushi, før jeg var med å starte Jonoe sushi og St Raw i Oslo og Fredrikstad. Jeg henter inspirasjon til menyer gjennom reiser og mennesker jeg møter på veien. Mitt mål som kjøkkensjef i Dine in er å servere nyskapende og vellaget mat til enhver anledning.

Vi er eksperter på catering for små og store arrangementer ­– med inntil 10.000 personer.

Vi tilpasser meny til ditt arrangement

Vi kan levere mat og drikke til små og store arrangementer. Vi leverer alt – fra tapasmenyer og møtemat, til egne bankettmenyer som kan tilpasses ditt arrangement. Vi er en kreativ og løsningsorientert gjeng som brenner for å bygge opp et matkonsept, der du som kunde alltid kan være trygg på at du blir fornøyd. Vi er eksperter på store arrangementer ­– med inntil 10.000 personer – og tar oss god tid til en prat for å forsikre oss om at leveransen blir som forventet. Vi leverer primært i Oslo og Akershus.

Eksempel på menyer

Under finner du to eksempler på hva vi kan servere. Kontakt oss dersom du har egne ideer og ønsker – eller har lyst på kreative innspill til menyvalg. Vi svarer på alle henvendelser, og gir deg et hyggelig tilbud.
 
Se eksempler på våre menyer her